Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτες φήμες από αξιόπιστες πηγές για το νέο Ghost Recon videogame

*
Μπορεί να έχουμε καιρό να δούμε ένα νέο Ghost Recon videogame, αλλά η Ubisoft δεν το έχει εγκαταλείψει και φαίνεται πως ίσως και σύντομα να μάθουμε περισσότερα. Η ιστοσελίδα Insider Gaming που έχει αρκετά καλή πληροφόρηση στα της Ubisoft δημοσίευσε κάποια νέα στοιχεία για το επόμενο μέρος της σειράς.

Το Ghost Recon: Breakpoint ήταν το πιο πρόσφατο μέρος της σειράς και κυκλοφόρησε το 2019, αλλά η γαλλική εταιρεία θέλει να επαναφέρει τη σειρά στις ρίζες της. Το νέο game έχει κωδική ονομασία “Project Over” και περιγράφεται ως ένα first person action tactical shooter με gameplay βασισμένο στην δράση 4 χαρακτήρων.


Θα έχει ακόμη στοιχεία εξομοιωτών πολέμου και θα δείχνει αρκετά ρεαλιστικό. Η ιστορία θέλει την ομάδα Ghost να εισέρχεται σε μια εμπόλεμη ζώνη και να προσπαθεί να εντοπίσει έναν προδότη. Ο τίτλος φαίνεται να έχει επηρεαστεί έντονα από τη σειρά Call of Duty: Modern Warfare και μάλιστα θα κυκλοφορήσει και με αρκετά βελτιωμένα γραφικά.

Οι φήμες του site αναφέρουν πως θα πρέπει να το περιμένουμε την περίοδο 2025-2026. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*