Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη έγκριση για την πρότασης εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft

*
Η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Βραζιλίας είναι η πρώτη που έδωσε την έγκρισή της στην προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Όπως ανακοίνωσε το Administrative Council for Economic Defense (CADE) της χώρας, αυτό πραγματοποιήθηκε δίχως περιορισμούς.

Η προτεινόμενη συμφωνία, ύψους $68,7 δισ. περνάει από αναλυτικούς ελέγχους, λόγω της ανησυχίας για ύπαρξη μονοπωλιακών πρακτικών στη βιομηχανία του gaming. Η Federal Trade Commission (FTC) των Η.Π.Α. είναι πολύ πιθανό να εκδώσει τη δική της απόφαση ως τα τέλη Νοεμβρίου. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να κάνει ως την 1η Μαρτίου του 2023 το αντίστοχο σώμα της Μ. Βρετανίας, που εκφράζει τις ανησυχίες του σχετικά με την ικανότητα του PlayStation να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, εφόσον η σειρά Call of Duty περάσει στην ιδιοκτησία της Microsoft. Τέλος, ως τις 8 Νοεμβρίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έχει αποφασίσει αν θα δώσει το πράσινο φως ή θα περάσει την έρευνά της σε δεύτερη φάση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*