Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στο επόμενο project των δημιουργών του Little Nightmares

*
Η Tarsier Studios, developer του Little Nightmares, αποκάλυψε την πρώτη εικόνα από το επόμενο project της. Το στούντιο δημοσίευσε την εικόνα στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με τη λεζάντα να αναγράφει “Καινούργιος κόσμος. Έμφαση στο καινούργιος”, κάνοντας ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα νέο IP.

Η εικόνα είναι πολύ σκοτεινή και δείχνει μια βάρκα με περίεργα πλάσματα, να επιπλέουν σε νερά που περιτριγυρίζονται από γιγαντιαίους βράχους. Αυτό δεν είναι το πρώτο teaser της Tarsier για τον επόμενο τίτλο της, αφού πέρσι δημοσίευσε ένα video με το λογότυπό της μπροστά σε μυστηριώδη φόντα, με τη λεζάντα “είμαστε απασχολημένοι”.


Αν και το συγκεκριμένο project δεν έχει να κάνει με το Little Nightmares, πρόσφατες αγγελίες εργασίας της Tarsier άφησαν να εννοηθεί πως το στούντιο αναπτύσσει δύο διαφορετικά games. Κάτι που σημαίνει πως το Little Nightmares 3 μπορεί να γίνει πραγματικότητα έτσι κι αλλιώς. 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*