Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτη ματιά στο Project U της Ubisoft μέσω διαρροής video

*
Ένα video που διέρρευσε μας δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο co-op shooter Project U της Ubisoft που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Το εν λόγω video, δημιουργήθηκε για να καλωσορίσει τους χρήστες στο πρώτο playtest του παιχνιδιού.

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Project U τον περασμένο μήνα, δηλώνοντας ότι το παιχνίδι "εξερευνά μια νέα ιδέα για το είδος των co-op shooters που βασίζεται σε sessions, όπου πολλοί παίκτες ενώνονται για να επικρατήσουν ενάντια σε μια τεράστια απειλή".


"Καλώς ήρθατε στο Project U", λέει ο creative Damien Kieken στο video του playtest. "Το U σημαίνει Unite. Όπως θα ανακαλύψετε πολύ γρήγορα αν θέλετε να επικρατήσετε σε αυτό το παιχνίδι, η συνεργασία με άλλους παίκτες είναι απαραίτητη".

"Δουλεύουμε εδώ και πολλά χρόνια σε αυτό το project, με το οποίο σκοπεύουμε να προσφέρουμε ένα διαφορετικό co-op shooter και είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορούμε επιτέλους δώσουμε τη δυνατότητα να παίξετε το build μαζί μας".

Μερικές χιλιάδες παίκτες έχουν προσκληθεί στο πρώτο κλειστό playtest μόνο για PC στη Δυτική Ευρώπη. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ, αν θέλετε να έχετε την ευκαιρία να μετέχετε.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*