Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο δείγμα γραφής από το εντυπωσιακό GTA: Vice City NextGen Edition (video)

*
Νέο gameplay video ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το εντυπωσιακό project GTA: Vice City NextGen Edition. Ο λόγος για το ανεπίσημο remaster που έφτιαξε η Revolution Team και η οποία προσπάθησε να δώσει σάρκα και οστά στο θρυλικό game με τη χρήση της Rage Engine (του GTA V).

Στο νέο video που παρουσιάστηκε βλέπουμε την αποστολή All Hand on Deck!, μαζί με κάποιους νέους μηχανισμούς που δεν είχαμε δει στο original game. Τα γραφικά έχουν βελτιωθεί σαφώς και το open world game της Rockstar Games δείχνει ακόμη πιο όμορφο.


To mod αναμένεται να αναζωογονήσει όλο το περιεχόμενο της κεντρικής ιστορίας και να προσφέρει βελτιώσεις στα σημεία και πράγματα που είδαμε στην Definitive Edition. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για το GTA: Vice City NextGen Edition στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Telegram.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*