Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay video για το Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition

Το πρώτο εκτενές gameplay video του Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition δημοσιεύτηκε στο YouTube από το Famitsu, λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του. Tα πλάνα είναι από την έκδοση του PlayStation, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν το παιχνίδι παίζεται στο PlayStation 4 ή στο PlayStation 5. Όσον αφορά το πώς δείχνει ο τίτλος στο Nintendo Switch, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν videos για την συγκεκριμένη έκδοση.

Ενώ το παιχνίδι δείχνει καλύτερο σε σχέση με το original του PlayStation, αλλά το framerate φαίνεται να μην είναι σταθερό και έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις από τους fans, μιας και βρίσκεται ανάμεσα σε 60 fps και 15 fps κυρίως σε μάχες. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να αποφύγετε τις τυχαίες μάχες, ενώ βελτιώσεις υπάρχουν στα character models και το soundtrack.

Το Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition, θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου 2022 ψηφιακά για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο gameplay video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*