Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για το επόμενο παιχνίδι του Suda51 (video)

Το Grasshopper Direct 2023 της Grasshopper Manufacture ολοκληρώθηκε με ένα tease για το νεότερο παιχνίδι της που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης. Στο τέλος του video, o communtiy manager της εταρείας, James Mountain περπατάει προς το μέρος του προέδρου Goichi “Suda 51” Suda, που ασχολείται την ώρα εκείνη με τον συγκεκριμένο τίτλο.

Ο Suda διακόπτει άμεσα το παιχνίδι και σηκώνεται για να μπλοκάρει τον ήδη θολωμένο χαρακτήρα που εμφανίζεται στο κέντρο της οθόνης παύσης, η οποία έχει ενότητες για Health, Blood, Emerald Flowsion, Weapon #1 (Spazer), Weapon #2 (Brynhildr), δυνατότητα αντιστοίχισης πλήκτρων, χρόνου και 15 item slots, καθώς και μια προτροπή να πατηθεί το πλήκτρο (X) για είσοδο σε Photo Mode.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*