Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser για το Marvel game της Skydance New Media (trailer)

Όπως είχε υποσχεθεί, η Disney παρουσίασε το πρώτο επίσημο teaser για το Marvel project της Amy Hennig, που παραμένει μυστήριο μιας και ακόμα δεν γνωρίζουμε καν τον τίτλο του. Είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Οκτώβριο και το μόνο βέβαιο είναι πως πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεται η Skydance New Media, το studio που ίδρυσε η Hennig το 2019. Επιπλέον θα είναι ένα narrative-driven, blockbuster action-adventure, που διαδραματίζεται στο σύμπαν της Marvel. Το teaser που προβλήθηκε επιβεβαιώνει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα, με το σκηνικό του τίτλου να τοποθετείται στο Παρίσι του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου ο Captain America και ο Black Panther θα πολεμήσουν με τις δυνάμεις της Hydra.

Η φράση "Four heroes. Two worlds. One war" σημαίνει πως πέρα από τους παραπάνω θα υπάρχουν ακόμα δύο πρωταγωνιστές, τους οποίους αποκάλυψε με ανακοίνωσή της η Skydance New Media. Έτσι το cast θα αποτελείται από τους:


- Steve Rogers σε νεαρή ηλικία, γνωστός ως Captain America
- Azzuri, παππούς του T’Challa’s grandfather και Black Panther της εποχής του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
- Gabriel Jones, στρατιώτης των Η.Π.Α. και μέλος των Howling Commandos
- Nanali, επικεφαλής του Wakandan Spy Network.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*