Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser trailer για το επερχόμενο EA Sports PGA Tour

Η EA ετοιμάζει το έδαφος για την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου EA Sports PGA Tour, καθώς αποκάλυψε το πρώτο teaser trailer του παιχνιδιού.

Στο EA Sports PGA Tour, οι φίλοι του golf θα μπορέσουν να βιώσουν την εικονική τους καριέρα μετέχοντας στις κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το The Players Championship και τα FedExCup Playoffs. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου και θα έχετε την επιλογή να παίξετε είτε ως, είτε ενάντια στα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.

Η συνεργασία ανάμεσα σε Electronic Arts και PGA Tour ξεκίνησε πριν αρκετά χρόνια, δεκάδες εκατομμύρια φίλοι του golf έχουν αναδείξει το ταλέντο τους με το ψηφιακό τους μπαστούνι και τώρα ο publisher υπόσχεται να φέρει την εμπειρία σε νέο επίπεδο.

Το EA Sports PGA Tour θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*