Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser trailer για το System Shock 2: Enhanced Edition

H Nightdive Studios δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για το System Shock 2: Enhanced Edition. Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC, Xbox Series X, Xbox Series S και PS5, με τους κατόχους PS4 και Xbox One να είναι οι παραπονεμένοι της υπόθεσης.

"Το System Shock 2: Enhanced Edition δημιουργήκε έχοντας ως στόχο το reverse engineering του αρχικού κώδικα και τη μεταφορά του από την SS2 στην KEX Engine και να γίνει για πρώτη φορά διαθέσιμο σε κονσόλες νέας γενιάς".


"Όλα τα cinematics, τα textures, τα μοντέλα των χαρακτήρων και των όπλων έχουν αναβαθμιστεί, ενώ το Co-Op Multiplayer έχει υποστεί αλλαγές για τη βελτίωση της εμπειρίας", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τέλος, η Nightdive Studios συνεργάζεται με την κοινότητα systemshock.org και θα κάνει διαθέσιμα τα καλύτερα mods και updates.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*