Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness που κυκλοφορεί το φθινόπωρο

Η Spike Chunsoft και η Chime Corporation ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness, που θα γίνει διαθεσιμο το φθινόπωρο του 2022. Το νέο 3D action RPG που βασίζεται στην ιστορία του ομώνυμου anime και manga θα λανσαριστεί για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam) σε standard και Collector’s edition. Η Collector’s θα περιέχει ένα hardcover Cave-Raiding Notebook με εικόνες και πληροφορίες για τα πλάσματα του τίτλου, τα relics του και για πολλά άλλα χαρακτηριστικά του σύμπαντός του.

Στο Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness οι παίκτες θα βιώσουν με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο την ιστορία του διάσημου anime, αλλά και ένα νέο κεφάλαιό της που γράφτηκε υπό την επίβλεψη΄του ίδιου του δημιουργού της σειράς, Akihito Tsukushi. Οι fans του franchise θα αναγνωρίσουν μάλιστα όλες τις original φωνές της σειράς καθώς το καστ της επιστρέφει αυτούσιο για τα cutscenes του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*