Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το The Future You’ve Been Dreaming Of

H qureate δημοσίευσε το πρώτο trailer για το life simulation game, The Future You’ve Been Dreaming Of. Θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 19 Μαΐου, αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή.

Η οικονομία βρίσκεται σε ύφεση, στην αγορά εργασίας επικρατεί ξηρασία και στη μέση αυτών βρίσκεται η φοιτήτρια Sachi Usui. Έχει έρθει η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα ως ενήλικας, αναζητώντας εργασία, όμως σπαταλάει τον χρόνο της μιας και δεν έχει καταλήξει στο τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει. Προς το παρόν, ενημερώνεται ότι το κτίριο που κατοικεί θα κατεδαφιστεί και είναι υποχρεωμένη να ψάξει για νέο σπίτι.


Θα καταλήξει σε ένα παλαιότερο κτίριο που είχε ανακαινιστεί πρόσφατα, καθόλου ποιοτικό, όμως σε αυτό κατοικεί μια θεότητα. Μετακομίζει μόνο και μόνο με την ελπίδα ότι θα οφεληθεί από τις θεϊκές δυνάμεις. Άραγε θα μπορέσει να βρει το μέλλον που ονειρεύεται;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*