Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Prototype του PS5 βρέθηκε σε δημοπρασία στο ιαπωνικό Yahoo Auctions (εικόνες)

*
Ένα prototype της κονσόλας PS5 βρέθηκε να πωλείται στην ιαπωνική έκδοση του Yahoo Auctions. To σύστημα έγινε γνωστό από το σχήμα V που είχε και μας είχε απασχολήσει το πρώτο χρονικό διάστημα της ειδησεογραφίας για την τωρινή γενιά. Όπως αναφέρεται, η τιμή του ξεκίνησε περίπου στα 5500 δολάρια και τελείωσε πριν από μερικές ημέρες, χωρίς να επιβεβαιώνεται αν κατέληξε σε ποσό που ζητούσε ο πωλητής. Στην αγγελία υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες από διάφορες μεριές του συστήματος δείχνοντας όλες τις λειτουργίες που δεν είχαμε δει και ποτέ μέχρι σήμερα, αλλά και όλες τις ενδείξεις των LED και των σχετικών panels. Το εν λόγω PS5 prototype βέβαια είναι σχεδόν άχρηστο, μιας και απαιτείται άδεια για την ενεργοποίησή του από τη Sony. Οπότε, όποιος το αγοράσει, θα έχει απλά το κουτί για τη συλλογή του.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*