Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: Και το CNBC επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του φέτος (video)

*
Το PS5 Pro είναι σχεδόν επιβεβαιωμένο για κυκλοφορία φέτος, αφού και το CNBN επιβεβαιώνει πως θα το δούμε στα ράφια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οι οικονομικοί αναλυτές του δικτύου αναφέρουν πως υπάρχουν πληροφορίες που «φωτογραφίζουν» αυτήν την εξέλιξη, ενώ θεωρούν ενδεικτικό και το γεγονός ότι η Sony μείωσε τις προβλέψεις για τις πωλήσεις του βασικού μοντέλου.

Θεωρούν μάλιστα ότι η κίνηση αυτή έγινε για να μπουσταριστεί το ενδιαφέρον για το PS5 Pro, ειδικά και ενόψει της κυκλοφορίας του GTA 6 το 2025. Το αρχικό PS5 είναι πάνω από 3 χρόνια στην αγορά και ο ιαπωνικός κολοσσός μείωσε τις προβλέψεις του για τις πωλήσεις του PS5 και το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.


Οι αναλυτές σημειώνουν ότι και στην εποχή του PS4, το PS4 Pro εμφανίστηκε 3 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία και κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και τώρα. «Φαίνεται πως υπάρχει μια κοινή αποδοχή στην gaming βιομηχανία ότι η Sony ετοιμάζεται για το PS5 Pro στο δεύτερο μισό του 2024», σημειώνει χαρακτηριστικά ο CEO της εταιρείας αναλύσεων Kantan Games, Serkan Toto.

Συμπληρώνει δε πως «η Sony θέλει να βεβαιωθεί ότι θα έχει στην αγορά ένα βελτιωμένο σύστημα για το GTA 6 του 2025, ένα λανσάρισμα που θα δώσει τεράστια ώθηση σε όλη την gaming βιομηχανία». Την εκτίμησή του πως η Sony δεν θα ρίξει την τιμή του απλού PS5 όταν κυκλοφορήσει το PS5 Pro ανέφερε ο George Jijashvili, βασικός αναλυτής της Omdia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*