Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Slim: Δυνατή η μεταφορά του αποσπώμενου disc drive από μια κονσόλα σε άλλη (video)

Ένα νέο video δείχνει ότι το αποσπώμενο disc drive του PS5 Slim μπορεί να μεταφέρεται από τη μια κονσόλα σε άλλη. Το video αναρτήθηκε στο κανάλι του YouTube, Mystic και αποδεικνύει ότι αν κάποιος έχει δύο αποσπώμενα disc drives και θέλει να τα μεταφέρει από τη μια κονσόλα στην άλλη μπορεί, κάτι που θα παραμερίσει τον φόβο ότι τα drives είναι "κλειδωμένα", σε ένα σύστημα. Φαίνεται λοιπόν ότι η σύνδεση των drives γίνεται σχεδόν με την ίδια ευκολία με περιφερειακά όπως τα χειριστήρια. Αν κάποιος επαναφέρει το PlayStation 5 με αποσπώμενο drive στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, τότε θα πρέπει να συνδεθεί ξανά online για να το κάνει register. Στη συνέχεια θα μπορεί να το χρησιμοποιεί ενώ είναι offline για όσο χρονικό διάστημα θέλει.

Βεβαίως, σε περίπτωση που κάποιος αγοράσει ένα νέο PS5 με αποσπώμενο disc drive και δεν έχει σύνδεση στο Internet για έστω και μία φορά, όταν θα πρέπει να κάνει το setup, η κονσόλα θα του είναι άχρηστη, καθώς θα "αρνείται" να διαβάσει δισκάκια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*