Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Slim: Νομικό έγγραφο της Microsoft αποκαλύπτει πληροφορίες για την τιμή και το πότε θα κυκλοφορήσει

*
H δικαστική διαμάχη της Microsoft με την FTC συνεχίζεται και οι αποκαλύψεις μέσω νομικών εγγράφων αφορούν αυτή τη φορά την πλευρά της Sony. H εταιρεία του Redmond υποστηρίζει ότι το PS5 Slim θα κυκλοφορήσει αργότερα εντός του έτους, με τιμή $399,99.

Το PlayStation πουλά επίσης μια λιγότερο ακριβή Digital Edition για $399,99 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το PlayStation 5 Slim αργότερα, εντός του τρέχοντος έτους, στην ίδια μειωμένη τιμή.




Μια υποσημείωση στο ίδιο έγγραφο της Microsoft αναφέρει ότι η Sony αναμένεται να κυκλοφορήσει μια φορητή έκδοση του PlayStation 5 αργότερα εντός του έτους, με τιμή κάτω των $300, κάτι το οποίο δεν είναι ακριβές. Η Sony ετοιμάζει μια φορητή συσκευή, που θα τρέχει παιχνίδια του PS5 κάνοντάς τα stream μέσω Wi-Fi από την ίδια την κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*