Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ratatan: Ο πνευματικός διάδοχος του Patapon έπιασε τον στόχο χρηματοδότησης του Kickstarter x10!

*
Πολλοί ήταν αυτοί που μνημόνευσαν και λησμονούσαν το Patapon κι έτσι φαίνεται πως επένδυσαν… τυφλά στο Ratatan. Οι δημιουργοί του ευχαρίστησαν τους fans, καθώς η καμπάνια του Kickstarter ολοκληρώθηκε επιτυχώς και μάλιστα μέσα σε μία ώρα κατάφερε να συγκεντρωθεί δεκαπλάσιο ποσό από το στόχο που ήταν 137 χιλιάδες δολάρια. Πάνω από 15.000 backers επένδυσαν χρήματα και το ποσό που πάει στους δημιουργούς ξεπερνάει το 1,5 δισεκ., βοηθώντας να πιαστούν πολλά stretch goals. Μέσα σε αυτά είναι και η ανάπτυξή του για κονσόλες και μια συνεργασία με τον David Wise, τον πρώην συνεργάτη της Rare που δημιούργησε μουσική για τη σειρά Donkey Kong Country. To Ratatan θα κυκλοφορήσει σε PC (Steam), PS4, PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch μέχρι τον Απρίλιο του 2025 και μια PC beta αναμένεται να διατεθεί στο δεύτερο μισό του 2024. Το Patapon κυκλοφόρησε αρχικά για το PSP το 2007 και υποδέχτηκε δύο sequels στο PSP. Τα δύο πρώτα games έγιναν remaster με 4Κ γραφικά και κυκλοφόρησαν και για το PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*