Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Red Dead Online: Το Halloween Pass 2 επιστρέφει αυτούσιο, απογοητεύοντας μεγάλη μερίδα fans του τίτλου

*
Ο μήνας του Halloween είναι εδώ και η Rockstar Games ανακοίνωσε την επιστροφή του Halloween Pass 2 στο Red Dead Online. Πρόκειται για το ακριβώς ίδιο themed event που είδαμε στον τίτλο τον Οκτώβριο του 2022 (και του ’21) και είναι για μια ακόμα φορά διαθέσιμο, χωρίς αλλαγές, μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του Red Dead Online θα μπορούν να κάνουν δικά τους τα ίδια cosmetics με πέρσι και πρόπερσι, γιορτάζοντας έτσι (ανιαρά) το Halloween του 2023.

Αναμενόμενα, μεγάλη μερίδα των fans διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός, μια και το Red Dead Online έχει αφεθεί στην τύχη του εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η ανακύκλωση ενός event που πρωτοεμφανίστηκε το 2021 δεν είναι αρκετή για να ικανοποιήσει τους παίκτες ενός τίτλου που έχει να δεχτεί κάποιο update χρόνια και πολλοί είναι αυτοί που εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τους περισσότερους, θα ήταν προτιμότερο να μην κυκλοφορήσει ούτε το συγκεκριμένο event.

Σε κάθε περίπτωση, με το Halloween Pass 2, οι παίκτες του Red Dead Online μπορούν να ξαναπαίξουν τα Fear of the Dark και Dead of Night, τα οποία προσφέρουν τα τριπλάσια χρήματα, αλλά και τριπλάσια XP. Ο τίτλος διατίθεται για PlayStation 4, Xbox One και PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*