Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ διάρκειας για την ομιλία του Christopher Judge στα The Game Awards 2022

*
Στο πλαίσιο των The Game Awards 2022, ο voice actor Christopher Judge πήρε το βραβείο "Best Performance" για τον ρόλο του ως Kratos στο God of War Ragnarok. Μέσω κάποιων tweets από τον επίσημο λογαριασμό των The Game Awards, έγινε γνωστό ότι η ομιλία του Judge διήρκεσε επτά λεπτά και 59 δευτερόλεπτα, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη σε διάρκεια στην ιστορία του θεσμού. Υπάρχει επίσης και ο ισχυρισμός, ότι η ομιλία θα πρέπει να μπει στο Βιβλίο Γκίνες, όμως υπάρχει μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Φαίνεται ότι το ρεκόρ για την πιο μακροχρόνια ομιλία συνεχίζει να διατηρεί η Greer Garson, με την ομιλία της στα βραβεία Oscar 1942. Ο λόγος είναι ότι η κατηγορία στο Βιβλίο Γκίνες έχει τίτλο: "Longest speech accepting an Oscar Award".

Όσον αφορά τον Judge, στα DICE Awards 2019 είχε μιλήσει για 8 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα, οπότε το "επίτευγμά" του στα The Game Awards δεν αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*