Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Remedy Entertainment: Άλλαξε το λογότυπό της μετά από 20 χρόνια

*
Η Remedy Entertainment μπαίνει σε νέα εποχή και έτσι η γνωστή εταιρεία παρουσίασε το νέο της λογότυπο που αλλάζει μετά από 20 χρόνια. Η δημιουργός των Alan Wake II και Control 2 και σε ένα σχετικό blog post της σημείωσε πως «πριν από μερικά χρόνια, όσο το studio μας μεγάλωνε και από ένα παιχνίδι έφτιαχνε πολλά, επεκταθήκαμε και σε άλλες τοποθεσίες πέραν της Φινλανδίας, όπως η Στοκχόλμη. Για πρώτη φορά από το 1995 που ξεκινήσαμε αλλάζουμε λογότυπο, καθώς εξελισσόμαστε. Το παλιό λογότυπό μας είχε μια σφαίρα από την εποχή του Max Payne, αλλά πλέον η Remedy είναι μεγαλύτερη από ένα απλό παιχνίδι. Έχουμε στο portfolio μας μια πληθώρα παιχνιδιών, νέων και παλιών. Οπότε θεωρήσαμε πως είναι και η κατάλληλη ώρα να αναβαθμίσουμε την ταυτότητά μας σε κάτι πιο σύγχρονο».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*