Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Remedy Entertainment: Νέες πληροφορίες για το Control 2 και τα remakes των Max Payne

*
Λίγο μετά από την κυκλοφορία του πολυ-αναμενόμενου Alan Wake 2, η Remedy Entertainment μίλησε για κάποια από τα επερχόμενα projects της. Ο πιο πρόσφατος τίτλος της αναμένεται να εμπλουτιστεί με την κυκλοφορία μπόλικου επιπρόσθετου περιεχομένου το 2024, όμως το στούντιο δεν παύει να έχει στα σκαριά πολλά ακόμη έργα.

Ένα από αυτά είναι το sequel του Control που λανσαρίστηκε το 2019. Σύμφωνα με τη Remedy, το Control 2 βρίσκεται σε φάση proof-of-concept, δηλαδή στο στάδιο εξέτασης ιδεών σχετικά με τον προσανατολισμό του. Αυτό σημαίνει πως βρισκόμαστε αρκετά χρόνια μακριά από την κυκλοφορία του, όμως η δήλωση αυτή αποτελεί ακόμα ένα πειστήριο σχετικά με την ύπαρξη του εν λόγω project. Η Remedy σημειώνει πως έχει πολύ φιλόδοξα σχέδια για το συγκεκριμένο sequel.

Όσο για τα remakes των δύο Max Payne - του original του ’01 και του Max Payne 2: The Fall of Max Payne του ’03 - το στούντιο δηλώνει έτοιμο να προχωρήσει ενεργά με την παραγωγή τους, καθώς έχει πλήρη εικόνα σχετικά με τον δικό τους προσανατολισμό. Στην ίδια φάση βρίσκεται ακόμα ένα επερχόμενο project της Remedy, το οποίο ονομάζεται Condor. Πρόκειται για ένα co-op multiplayer game, που αποσκοπεί στο να διατηρήσει ένα σημαντικά μεγάλο community παικτών για πολλά χρόνια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*