Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Αλλάζουν τα πάντα, ξεκίνησε από την αρχή το development του Prince of Persia: Sands of Time Remake

*
Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα της Ubisoft, αφού η γαλλική εταιρεία φαίνεται πως αλλάζει τα πάντα στο Prince of Persia: Sands of Time Remake. To παιχνίδι παρουσιάστηκε πριν από περίπου 3 χρόνια και οι αντιδράσεις ήταν οι χειρότερες δυνατές. Τον Μάιο του 2022, ανακοινώθηκε πως το development του αλλάζει χέρια από τις Ubisoft Pune και Ubisoft Mumbai στην Ubisoft Montreal και επίσημα δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες.

Η Ubisoft άφησε να εννοηθεί πως η νέα ομάδα θα συνεχίσει τη δουλειά από εκεί που την έχουν αφήσει τα δύο μικρότερα studios, αλλά το Insider Gaming αναφέρει πως έχει δει ένα νέο video και πως όλα δείχνουν να έχουν φτιαχτεί από την αρχή. Η προσέγγισή του είναι πλέον πιο ρεαλιστική και έχουμε σημαντικές αλλαγές στα γραφικά, στα animations, στη μάχη, στο παρκούρ και σε αρκετά άλλα επίπεδα. 


Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι ότι δεν θα έχουμε πλέον τον Yuri Lowental στη φωνή του πρωταγωνιστή και προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για αυτό το θέμα. Εννοείται πως η Ubisoft δεν πήρε θέμα στο ρεπορτάζ του Insider Gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*