Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ αναδεικνύει τα προβλήματα ανάπτυξης του State of Decay 3

*
Δημοσίευμα του Kotaku ρίχνει φως στα προβλήματα της ανάπτυξης του State of Decay 3 της Undead Labs. Υπάρχουν κατηγορίες περί σεξισμού και κακοδιαχείρισης στο studio που ανήκει στη Microsoft, που δημιουργούν την εικόνα ενός project που ακόμα δεν έχει βρει τον δρόμο του, αρκετό καιρό μετά την αποκάλυψή του. Αναφέρεται ότι οι γυναίκες υπάλληλοι αγνοούνταν ή θεωρούνταν υπεύθυνες για τα προβλήματα κατά τη διάρκεια των meetings, ενώ γίνονταν και στόχος σεξιστικών σχολίων. Το 2018, όταν η Undead Labs εξαγοράστηκε από τη Microsoft, το προσωπικό εξέφρασε τις ανησυχίες του για την αλλαγή κουλτούρας που είχε επιβληθεί. Τώρα λένε ότι η Microsoft έπρεπε να είχε κάνει πολλά περισσότερα.

Η μεταφορά της ευθύνης του studio από τον Jeff Strain στο πρώην διευθυντικό στέλεχος της ArenaNet, Philip αλλά και η αδράνεια της Anne Schlosser, υπεύθυνης του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, φέρεται ότι ήταν η πηγή για την πρόκληση αρκετών εντάσεων. Μόλις το περασμένο καλοκαίρι, η Microsoft αποφάσισε να επέμβει, η Schlosser αποχώρησε, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει και αρκετά μέλη του προσωπικού αποχώρησαν.


Προβλήματα δημιούργησαν και τα πλάνα του Holt για demos του παιχνιδιού στο εσωτερικό της εταιρείας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα επιπλέον παραιτήσεις και απώλεια της αφοσιωσης στο project. Πλέον, η γνώμη των υπαλλήλων για την πορεία της ανάπτυξης είναι διχασμένοι. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο του και άλλοι εκφράζουν τον προβληματισμό τους για τη συνέχεια, μετά από την αποχώρηση ενός μεγάλου ποσοστού των συναδέλφων τους, μετά την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα ηγεσία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*