Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Δυο νέα projects έχει στα σκαριά η Bloober Team

*
H Bloober Team φαίνεται πως ετοιμάζει δυο projects τα οποία ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Το "Project C", ένα νέο IP σε συνεργασία με την Take-Two Interactive και το "Project R", που λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το 2025 και βασίζεται σε IP της Skybound Entertainment. Προς το παρόν, το studio κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όμως η πρόσφατη αναφορά οικονομικών πεπραγμένων ρίχνει φως στα μελλοντικά του πλάνα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής:

"Το Project C, στο οποίου δουλεύουμε με την Private Division (Take-Two Interactive), βρίσκεται τη στιγμή αυτή σε προχωρημένο στάδιο και είμαστε πολύ ικανοποιημενοι με την υφιστάμενη πρόοδο".


"Αυτό θα είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της Bloober Team προκειμένου να υιοθετήσει μια μακροχρόνια στρατηγική. Θα είναι επίσης το πρώτο original project (το IP ανήκει στη Bloober Team), ως μέροςτης νέας στρατηγικής".

Στη συνέχεια, η αναφορά επιβεβαιώνει πως το παιχνίδι θα ανακοινωθεί αργότερα, εντός του 2024 και η ομάδα ανυπομονεί να παρουσιάσει την επιρροή της σε αυτόν τον μοναδικό τίτλο.

Όσο για το Project R, προέκυψε μετά από συμφωνία που υπογράφτηκε με τη Skybound Game Studios στις 20 Δεκεμβρίου 2023 και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2025, χωρίς να υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες προς το παρόν.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*