Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Δυσαρεστημένη με τις επιδόσεις του Xbox η Microsoft

*
Οι επιδόσεις του Xbox αποτελούν θέμα συζήτησης από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι κονσόλες νέας γενιάς της Microsoft. Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την απογοήτευσή του σχετικά με τις αποκλειστικότητες που έχει κυκλοφορήσει το Xbox από τον Νοέμβριο του 2020 και μετά, ενώ σύμφωνα με τον γνωστό δημοσίογράφο Jeff Grubb, υπάρχουν ενδείξεις στο εσωτερικό της Microsoft ότι η εταιρεία δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη με την κατάσταση.

"Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι [ικανοποιημενοι]. Είναι αναστατωμένοι. Απλώς προσπαθούμε να το εξηγήσουμε λίγο, σωστά; Ξέρετε, δεν κυκλοφόρησαν κάποιο first party game περσι και αν αυτό δεν σας επηρεάζει αν έχετε πάντα κάτι να παίξετε, τότε αυτό είναι εκπληκτικό, αλλά πολλοί άνθρωποι μετανιώνουν για το Xbox που αγόρασαν", είπε ο Grubb μιλώντας στο Game Mess podcast.


Τα παραπάνω έρχονται μετά τα νέα ότι οι πωλήσεις των Xbox Series X και Xbox Series S μειώθηκαν από έτος σε έτος, ενώ εκείνες του PS5 όχι μόνο αυξήθηκαν, αλλά καθοδηγούν και τα έσοδα της αγοράς.

Βεβαίως η κατάσταση είναι πολύ πιθανό να αλλάξει υπερ του Xbox, καθώς τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν το Redfall, το Forza Motorsport και το Starfield.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • ΕΊναι αναμενόμενο όλο αυτό που συμβαίνει με το XBOX.........
      Μας έχουν πρήξει τα συκώτια εδώ και 3 χρόνια τώρα με το GAME PASS. Δεν βλέπουν τίποτα άλλο μπροστά τους, λες και με το GAMES PASS, έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα.

      Αν συνεχίσουν έτσι, απλά θα επαναλάβουν το ναυάγιο του XBOX ONE - XBOX ONE S - XBOX ONE X.....................................................Τόσο απλό είναι!!

*