Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: H Bungie αναπτύσσει νέο παιχνίδι Destiny σε συνεργασία με την κινεζική NetEase

*
Πληροφορίες θέλουν τη Bungie να δημιουργεί ένα νέο παιχνίδι Destiny για φορητές συσκευές, με τη συνεργασία του κινεζικού κολοσσού NetEase. Η ιστοσελίδα The Game Post υποσητρίζει ότι εντόπισε άν FPS για φορητές συσκευές που δεν έχει ανακοινωθεί και αναπτύσεται σε συνεργασία με τη Bungie, στο προφίλ ενός Game artist της NetEase. Επίσης, πηγές της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η τελευταία εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι Destiny τα τελευταία δύο χρόνια. Επίπλέον, υποστηρίζεται ότι πρόκειοται για έναν νέο τίτλο και όχι για μια έκδοση του Destiny 2 για συσκευές iOS και Android.

Σας θυμίζουμε ότι το 2018, η NetEase επένδυσε $100 για να αποκτήσει ένα μικρό ποσοστό των μετοχών της Bungie, οι υπεύθυνοι της οποίας είχαν δηλώσει τότε πως, η συμφωνία θα τη βοηθήσει να εξερευνήσει νέα μονοπάτια και να δημιουργήσει νέους κόσμους.


Τέλος, υπάρχει και η δηλωμένη πρόθεση της Bungie, να κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα από τα IPs της σε φορητές συσκευές ως το 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*