Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: H Bungie ζήτησε να επαναξιολογήθεί το multiplayer του The Last of Us

*
Λέγεται ότι το multiplayer του The Last of Us είναι το πρώτο "θύμα" της απόφασης του PlayStation να αναθέσει στη Bungie την αξιολόγηση των live service projects που βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης. Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του Jim Ryan, η Bungie βοήθησε το PlayStation να κατανοήσει το τι σημαίνει επιτυχία στον τομέα των live services. Υποστηρίζεται ότι Bungie έθεσε ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσο το project του The Last of Us multiplayer θα μπορούσε να διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι το οποίο οδήγησε στην επαναξιολόγησή του αλλά και στην προ ολίγων ημερών ανακοίνωση της Naughty Dog.

Δημοσίευμα του Bloomberg αναφέρει ότι το Last of Us multiplayer game δεν έχει ακυρωθεί, όμως η διαδικασία ανάπτυξής του έχει κάνει βήματα προς τα πίσω, για να αξιολογήθεί εκ νέου η κατεύθυνση που πρέπει να πάρει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*