Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: H Connie Booth αποτελεί παρελθόν για το PlayStation

*
Η Connie Booth, επικεφαλής του τμήματος εσωτερικών παραγωγών του PlayStation, φέρεται να μην ανήκει πλέον στο προσωπικό της Sony. Ο πρώην συνάδελφός της, David Jaffe, δημιουργός των σειρών God of War και Twisted Metal series, έκανε μια ανάρτηση στο X, στην οποία μιλάει για "νέα θλιβερά, απογοητευτικά, που δεν δείχνουν σεβασμό", με τρόπο που θα μπορούσαν να σημαίνουν ότι η Sony που κάποτε γνωρίζαμε είναι πλέον νεκρή. Αργοτερα, ο Jaffe επιβεβαίωσε ότι αναφερόταν στην αποχώρηση της Booth, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση από την ίδια ή τη Sony.

Η Booth ξεκίνησε να εργάζεται στη Sony από τα πρώτα βήματα του PlayStation και έχει συμμετοχή σε περισσότερα από 100 παιχνίδια, όπως το πρώτο Crash Bandicoot, όπου είχε ρόλο κύριου παραγωγού. Ακολούθησαν τα: Spyro the Dragon, Syphon Filter, Ratchet & Clank, SOCOM, Uncharted, Jak and Daxter, inFamous, Resistance, Sly Cooper, The Last of Us, Spider-Man, Death Stranding και Ghost of Tsushima. Το 2020 έγινε μέλος της Academy of Interactive Arts & Science’s Hall of Fame, για την βοήθεια που πρόσφερε στην παραγωγή πολλών αγαπημένων παιχνιδιών της SIE για πάνω από 25 χρόνια.


Στο video που ακολουθεί ο Jaffe παραθέτει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση της Booth.



Εικόνα: videogameschronicle.com 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*