Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Η Unity θα σταματήσει την αμφιλεγόμενη χρέωση αν οι developers γυρίσουν στο ad monetisation της

*
Ένα νέο ρεπορτάζ κυκλοφόρησε για την αμφιλεγόμενη χρέωση που εφαρμόζει η Unity στους developers και ρίχνει φως στην όλη κατάσταση. Σύμφωνα με πηγές του MobileGamer η Unity έχει ήδη προσφέρει 100% αποφυγή χρέωσης στους developers, αρκεί αυτοί να γυρίσουν στη πλατφόρμα διαφημίσεων της με όνομα LevelPay. Αυτή η κίνηση, σύμφωνα με τις πηγές, γίνεται για να καταστραφεί ο κύριος αντίπαλος της Unity σε αυτό το τομέα: το AppLovin.

Όπως αναφέρει η εταιρία, το LevelPay προσφέρει εργαλεία που επιτρέπουν στο πλήρη έλεγχο της δημιουργίας εσόδων μέσω in-game ads των παιχνιδιών Unity για φορητές συσκεύες, εργαλεία δοκιμής διαφημίσεων και εργαλεία ανάλυσης για το τι περιεχόμενο διαφημίσεων θα είναι πιο κερδοφόρο.


Ο σύμβουλος Matej Lancaric αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Unity ουσιαστικά λέει να χρησιμοποιούν [οι developers] το LevelPlay ή να πληρώσουν ένα σκασμό λεφτά. Για τις μικρές ομάδες ανάπτυξης θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το LevelPlay για να σώσουν τις εταιρίες τους. Οι υπόλοιπες μηχανές σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν το Godot ή το Cocos2D".

Μέχρι στιγμής, η Unity δεν έχει απαντήσει στο παραπάνω ρεπορτάζ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*