Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Κύμα απολύσεων στη Naughty Dog - Στον πάγο το The Last of Us multiplayer game

*
Οι ειδήσεις για απολύσεις στη βιομηχανία του gaming διαδέχονται η μία την άλλη. Ακόμα και studios που ανήκουν σε platform holders, όπως η Naughty Dog που αποτελεί κομμάτι του PlayStation δεν μένουν αλώβητα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku, η δημιουργός του Uncharted 4: A Thief’s End, του The Last of Us Part II και πολλών άλλων αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία με πολλούς υπαλλήλους της. Οι απολύσεις γνωστοποιήθηκαν στο προσωπικό την περασμένη εβδομάδα. Τα τμήματα που επηρρεάζονται είναι από το καλλιτεχνικό έως αυτό της παραγωγής, όμως η πλειοψηφία όσων αναζητούν εκ νέου εργασία προέρχονται από τον κλάδο διασφάλισης ποιότητας. Πηγές υποστηρίζουν ότι οι περικοπές αφορούν 25 υπαλλήλους της Naughty Dog, στο δυναμικό της οποίας ανήκαν λίγο περισσότερα από 400 άτομα τον περασμένο Ιούλιο.

Το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι δεν προσφέρεται πακέτο αποζημίωσης για όσους έχουν λάβει ειδοποίηση απόλυσης και ότι οι developers που επηρρεάζονται καθώς και οι εναπομείναντες υπάλληλοι πιέζονται να κρατήσουν τις εξελίξεις μακριά από τη δημοσίότητα. Τα συμβόλαιά τους δεν θα λυθούν επίσημα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και αναμένεται να εργαστούν κανονικά για το υπόλοιπο του μήνα.


Το πιο σημαντικό είναι πως σύμφωνα με μια από τις πηγές του ρεπορτάζ, το The Last of Us multiplayer game ναι μεν δεν έχει ακυρωθεί, αλλά έχει μπει στον πάγο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*