Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Νέο Gears of War, Call of Duty και ημερομηνίες για τις σημαντικές του κυκλοφορίες θα παρουσιάσει το Xbox τον Ιούνιο

*
Μετά την ανακοίνωση για τις back to back παρουσιάσεις του Xbox τον Ιούνιο, ξεκίνησαν οι "διαρροές" για όσα θα δούμε και πότε θα κυκλοφορήσουν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, στο Xbox Games Showcase θα περιλαμβάνεται η ανακοίνωση του νέου Gears of War, ενώ στο "μυστηριώδες" προς το παρόν Direct που θα ακολουθήσει, θα αποκαλυφθεί το επόμενο Call of Duty. Φημολογείται ότι πρόκειται για ένα ακόμα Black Ops, τοποθετημένο στις αρχές τις δεκατίας του '90 κατά τη διάρκεια του πρώτο πολέμου στον Κόλπο και την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Treyarch. Κατά πάσα πιθανότητα θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο.

Λέγεται πως τον Νοέμβριο θα ακολουθήσουν το Avowed και το Microsoft Simulator 2024, ενώ το Indiana Jones and the Great Circle φερεται να είναι προγραμματισμένο για τον Δεκέβριο.


Ήδη, η Bethesda ανακοίνωσε ότι στοχεύει να κυκλοφορήσει το expansion Shattered Space του Starfield μέσα στο Φθινόπωρο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*