Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Νέο third-person shooter ετοιμάζει η Ubisoft

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, η Ubisoft αναπτύσει ένα νέο third-person shooter. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Exputer, το project έχει προς το παρόν την κωδική ονομασία "Pathfinder". Ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι έχει δει εικόνες και videos του παιχνιδιού, το στυλ του οποίου μοιάζει με εκείνο το Hyper Scape, του battle royale που η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα τερματίσει τη λειτουργία του.

Στο Pathfinder μία ομάδα τεσσάρων παικτών θα εισέρχεται στον χάρτη και θα προσπαθεί να φτάσει στο κέντρο του, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει το κύριο AI boss. Επιπλέον, μια σημαντική πρόκληση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκουν οι ίδιοι τον δρόμο τους, με τον χάρτη να αποτελείται από πολλά επίπεδα και τοίχους που θα πρέπει να διαλυθούν.


Λέγεται ότι θα υπάρχει ένα "Hero" class system με τη δυνατότητα επιλογής χαρακτήρων διαφορετικών ικανοτήτων αλλά και ένα κεντρικό hub που θα μοιάζει με το "Destiny Tower", χώρος συνεύρεσης των παικτών πριν τα matches.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*