Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Playable από την αρχή ως το τέλος το sequel του Metro Exodus

*
Δημοσίευμα του Insider Gaming αναφέρει ότι το sequel του Metro Exodus της 4A Games βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο και είναι playable από την αρχή έως το τέλος του. Με βάση τα παραπάνω, δεν αποκλείεται το παιχνίδι να αποκαλυφθεί εντός του τρέχοντος έτους και να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, εφόσον όλα πάνε καλά.

Το 2020, μέσω της ιστοσελίδας της η 4A Games ανακοίνωσε: "Δεν είναι μυστικό ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι Metro. Χρησιμοποιώντας όλα όσα μάθαμε τα τελευταία 15 χρόνια, βάλαμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά – ο επόμενος τίτλος αναπτύσσεται για κονσόλες Gen 9 και PC, με πλήρως ανανεωμένη game engine και renderer που θα εκμεταλλευτούν την ισχύ, τα αποθηκευτικά μέσα και το ray tracing που υποστηρίζουν οι νέες κονσόλες.


Ελάχιστες είναι οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, λέγεται ότι η πλοκή θα ξεκινάει με τον παίκτη να βρίσκεται σε ένα όνειρο και θα ξυπνάει βρισκόμενος στο κέντρο επιχειρήσεων. Το gameplay θα ακολουθεί την κλασσική συνταγή, stealth, crafting, looting.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*