Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Το Capcom Arcade Stadium θα αποκτήσει sequel

*
Σύμφωνα με το επίσημο game classification site της Νότιας Κορέας, η Capcom φαίνεται να ετοιμάζει το sequel του Capcom Arcade Stadium. Η νέα καταχώρηση στην ιστοσελίδα έχει το όνομα "Capcom Arcade 2nd Stadium", ενώ υπάρχει και μια δεύτερη με όνομα "Capcom Arcade 2nd Stadium Bundle #1".

Η περιγραφή τους αναφέρει: "Ένα PC game που περιλαμβάνει αρκετά retro arcade games από την δεκαετία του '80 και του '90". Επιπλέον, έχουν λάβει 15+ age rating, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς που είχε 12+ age rating. Ο λόγος είναι "πως υπάρχει περισσότερη έκθεση στο γυναικείο σώμα καθώς και ακρωτηριάσεις στα fighting games".


Θυμίζουμε πως το Capcom Arcade Stadium λανσαρίστηκε για Nintendo Switch τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ λίγους μήνες μετά κυκλοφορήσε για PlayStation 4, Xbox One και PC. Περιλαμβάνει 32 retro games από τις αρχές της δεκαετίας του '80 εώς και το 2001.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*