Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reuters: Η Embracer Group εξετάζει την πώληση της Gearbox Entertainment

*
Η Embracer Group εξετάζει διάφορες επιλογές όσον αφορά το μέλλον της The Gearbox Entertainment Company. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ρεπορτάζ του Reuters. Λέγεται μάλιστα ότι η Embracer Group έχει γίνει αποδέκτης του ενδιαφέροντος τρίτων εταιρειών για την εξαγορά της Gearbox Entertainment, την οποία πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Φεβρουάριο του 2021. Αναφέρεται ότι η Embracer Group συνεργάζεται με τη Goldman Sachs και την Aream & Co. με σκοπό να διερρευνηθούν οι πιθανότητες για μια πώληση και παρά το δηλωμένο ενδιαφέρον από τρίτους, τελικά δεν αποκλείεται να μην προχωρήσει κάτι.

Τον περασμένο Ιούνιο η Embracer Group ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης μεγάλη κλίμακας που περιλαμβάνει απολύσεις, κλείσιμο studios και ακυρώσεις παιχνιδιών. Από τότε, πολλοί εργαζόμενοι έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους και το αποκορύφωμα ήταν το άμεσο λουκέτο στη Volition, developer της σειράς Saints Row, μετά από 30 χρόνια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*