Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reuters: Με custom chip της Nvidia το Nintendo Switch 2

*
Ένα νέο δημοσίευμα του Reuters για το Nintendo Switch 2 υποστηρίζει ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει εντός του 2024 με custom chip της Nvidia. Μάλιστα υποστηρίζεται ότι η Nvidia έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο τμήμα με σκοπό να εξυπηρετεί με custom chips εταιρείες που πουλάνε hardware.

Μια από τις πηγές που επικαλείται το άρθρο αναφέρει ότι, "Η τωρινή φορητή κονσόλα της Nintendo, το Switch χρησιμοποιεί το Tegra X1 chip της Nvidia. Μια νέα εκδοση της κονσόλας αναμένεται εντός του έτους, με custom design από την Nvidia".


Επιπλέον, το δημοσίευμα "δίνει αξιοπιστία" στις φήμες που θέλουν την Nvidia να έχει προσεγγίσει και τη Microsoft. ώστε να είναι προμηθευτής της για την επόμενη κονσόλα Xbox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*