Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Roblox: Η νέα πολιτική του marketplace διευκολύνει την πώληση custom avatars

*
Με αφορμή τις αλλαγές στην πολιτική του Marketplace του Roblox, δίνεται πλέον η δυνατότητα να δημιουργήσετε και να πουλήσετε custom avatar items σε άλλους παίκτες “στο άψε-σβήσε”.

Από το 2019 μέχρι και σήμερα, όποιος ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο θα έπρεπε να συνδεθεί με το UGC Program (user-generated content). Στη συνέχεια ακολουθούσε μια χρονοβόρα διαδικασία καθώς οι παίκτες θα έπρεπε να περιμένουμε εβδομάδες μέχρι να απαντηθεί το αίτημά τους.


Με βάση τα νέα δεδομένα, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να:

- πιστοποιήσετε την ID
0 να έχετε κάνει subscribe στην συνδρομή Roblox Premium 100 ή Roblox Premium 200
- να αποδεχθείτε τα Community Standards και Marketplace Policy

Το υλικό που θα μπορείτε να διαχειρίζεστε προαπαιτεί κάποια standards καθώς δεν επιτρέπεται υλικό με πολιτικό, θρησκευτικό περιεχόμενο όπως και συσχέτιση με κάθε είδους αυτοτραυματισμούς ή σεξουαλικές προτιμήσεις. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιπροέδρου των οικονομικών της εταιρείας, Enrico D’Angelo, η ζωή των παικτών του Roblox γίνεται πιο εύκολη. Συγκεκριμένα, είπε πως “με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η αλληλεπίδραση στην κοινότητα των παικτών”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*