Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σαββατοκύριακο με δωρεάν online multiplayer για όλους τους κατόχους PS5 και PS4

*
H Sony Interactive Entertainment σκοπεύει να προσφέρει σε όλους τους κατόχους συστημάτων PlayStation, δωρφεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες online multiplayer, ακόμα και αν δεν έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία PlayStation Plus. Έτσι λοιπόν αν είστε κάτοχος PS5 ή PS4 θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε online οποιοδήποτε παιχνίδι, δίχως να πληρώσετε ούτε ένα cent, στις 27 και 28 Αυγούστου 2022. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας λογαριασμός στο PlayStation Network.

Σας θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια που προφέρονται στα μέλη της υπηρεσίας τον Αύγουστο και έχουν περιθώριο να τα προσθέσουν στη συλλογή τους ως τις 6 Σεπτεμβρίου 2022, είναι τα Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS5/ PS4), Yakuza: Like a Dragon (PS5/ PS4) και Little Nightmares (PS4).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*