Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σάλος με tweet του ιδρυτή της Striking Distance Studios, που επικροτούσε τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας

*
Ο ιδρυτής της Striking Distance Studios, Glen Schofield έσβησε δικό του tweet, που σύμφωνα με ορισμένους προωθούσε τις σκληρές συνθήκες εργασίας στις εταιρείες ανάπτυξης video games.

O Schofield είχε γράψει ότι η ομάδα του, που ετοιμάζει το sci-fi horror, The Callisto Protocol εργάζεται 12-15 ώρες την ημέρα, 6- 7 ημέρες την εβδομάδα, δίχως διαλείμματα για μεσημεριανό ή βραδινό, λέγοντας ότι αυτο το κάνεις επειδή το αγαπάς.


Ο γνωστός δημοσιογράφος του Bloomberg, Jason Schreier πρόλαβε να πάρει ένα screen capture από το tweet του Schofield, το οποίο δημοσίευσε, δίχως να παραλείψει να καυτηριάσει το περιεχόμενό του, όπως θα μπορέσετε να διαβάσετε παρακάτω.



Λίγες ώρες μετά, καταλαβαίνοντας το λάθος του, ο επικεφαλής της Striking Distance Studios επανήλθε απολογούμενος, λέγοντας ότι οι αξίες του studio βασίζονται στο πάθος και τη δημιουργικότητα και όχι στις πολλές ώρες εργασίας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*