Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Satya Nadella, Phil Spencer και Bobby Kottick θα παραβρεθούν στο δικαστήριο απέναντι στο FTC

*
Με όλα της τα όπλα θα μπει η Microsoft στη δικαστική μάχη απέναντι στο FTC που δείχνει πως θέλει να μπλοκάρει την εξαγορά της Activision Blizzard. Τόσο ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, όσο και ο επικεφαλής του τμήματος Xbox, Phil Spencer, θα βρίσκονται στο δικαστήριο για να υπερασπιστούν τις θέσεις της αμερικανικής εταιρείας. Στο πλευρό τους θα βρίσκεται και ο CEO της Activision Blizzard, Boby Kottick, καθώς και οι Sara Bond (head of Xbox creator experience), Amy Good (Microsoft CFO), Matt Booty (Head of Xbox Game Studios), Tim Stuart (Microsoft Gaming CFO) και Armin Zerza (Activision CFO). Από την απέναντι πλευρά θα βρίσκεται -μέσω video- ο Jim Ryan (επικεφαλής του PlayStation) για να εξηγήσει τη θέση του ανταγωνισμού. Το γεγονός αυτό σχολίασε και ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Microsoft, David Cuddy, αναφέροντας πως «σε αντίθεση με τη Sony, τα πιο σημαντικά στελέχη μας θα βρίσκονται στην αίθουσα για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις για τη στρατηγική μας. Η συμφωνία θα φέρει περισσότερες επιλογές στους gamers, κάτι που φαίνεται ολοένα και περισσότερο όσο κοιτάει κανείς την υπόθεση». Η προκαταρκτική ακρόαση της υπόθεσης θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου και η πλήρης ακρόαση θα λάβει χώρα σε 5 ημέρες και συγκεκριμένα στις 22, 23, 27, 28 και 29 του μήνα.


Πηγή εικόνας: EPA/Shutterstock, Getty Images, Associated Press 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*