Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε αναλογία 2 προς 1 οι πωλήσεις του PS5 σε σχέση με τα Xbox Series X|S, σύμφωνα με νέα δεδομένα

*
Σύμφωνα με δεδομένα που παρουσίασε η Take-Two, οι πωλήσεις του PlayStation 5 βρίσκονται πολύ μπροστά από εκείνες των Xbox Series X|S και μάλιστα σε αναλογία 2 προς 1. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για το πρόσφατο οικονομικό τρίμηνο ο εκδότης του GTA 5 και πολλών άλλων επιτυχιών, αποκάλυψε πως ως το τέλος του 2023 είχαν πουληθεί περίπου 77 εκ. κονσόλες νέας γενιάς. Τα δεδομένα προέρχονται από τις εταιρείες αναλύσεων,IDG Consulting και Newzoo αλλά και από την Entertainment Software Association.

Οι κονσόλες νέας γενιάς της Sony και της Microsoft κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 2020. Η Microsoft δεν αποκαλύπτει ακριβή νούμερα για τις πωλήσεις των Xbox Series X|S, γνωρίζουμε όμως ότι στις 9 Δεκεμβρίου 2023, το PlayStation 5 ξεπέρασε τα 50 εκ. συστήματα. Η λογική λέει πως ώς το τέλος του περασμένου έτους πουλήθηκαν επιπλέον 1,4 εκ. PS5, λόγω και της εορταστικής περιόδο, οπότε η εκτίμηση για αναλογία πωλήσεων 2 προς 1 είναι πολύ λογική.


Προηγούμενη εκτίμηση της Ampere Analysis για το 2023, έφερνε μπροστά το PS5 με αναλογία 3 προς 1.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*