Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ανάπτυξη βρίσκεται το επόμενο Just Cause, σύμφωνα με την Square Enix

*
Νέες περιπέτειες περιμένουν τον Rico Rodriguez, καθώς η Square Enix επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του επόμενου Just Cause κατά τη διάρκεια συνάντησης επενδυτών.

Το νέο σχετικά με την ανάπτυξη του νέου Just Cause έγιναν γνωστά μέσω του Resetera, όπως παρουσίασε το PCGamesN, ωστόσο δεν υπάρχουν περεταίρω πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από την Square Enix, ο “κυρίως σκοπός είναι ο αναπροσανατολισμός στο portfolio της” μετά την πρόσφατη εξαγορά της, από την Embracer Group. Η Square Enix επιθυμεί να εστιάσει σε νέους τίτλους στην δυτική αγορά ως μέρος του πλάνου της, από γνωστά και νέα ips. Συμπληρώνοντας πως το Just Cause παραμένει ως ip στην εταιρεία και πως ήδη εργάζεται στην ανάπτυξη ενός νέου τίτλου για το franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*