Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε αρχικό σταδιο ανάπτυξης το επόμενο Subnautica

*
Το επόμενο παιχνίδι Subnautica βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης. Ιδιαίτερες πληροφορίες δεν υπάρχουν, οπότε κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για sequel, spin-off ή κάτι άλλο, όμως μια πρόσφατη αγγελία εργασίας της ομάδας ανάπτυξης Unknown Worlds, αναφέρει ότι το studio αναζητά narrative designer, που θα δώσει υπόσταση στο επόμενο παιχνίδι του σύμπαντος του Subnautica.

Αν και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα η λογική λέει πως πρόκειται για διαφορετικό project από αυτό στο οποίο η Unknown Worlds έχει δώσει την κωδική ονομασία "Project M", που περιγράφεται ως ένα ιδιαίτερο turn-based strategy game τοποθετημενο σε έναν κόσμο βγαλμένο από την επιστημονική φαντασία. Τέλος, μιας και η ανάπτυξη βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, προφανώς το επόμενο Subnautica δεν θα λανσαριστεί σύντομα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*