Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε αύξηση τιμών πιθανό να οδηγήσει το νέο εργαλείο τιμολόγησης του Steam

*
Η Valve έκανε διαθέσιμο ένα νέο σύστημα προτεινόμενης τιμολόγησης για το Steam, που πιθανό να οδηγήσει σε υψηλότερες τιμές σε ορισμένες χώρες. Το νέο εργαλείο τιμολόγησης προτείνει τιμές για τα 39 νομίσματα που υποστηρίζονται από το Steam με σκοπό να απλοποιήσει τη διαδικασία για τους προγραμματιστές, αν και αυτές είναι απλώς συστάσεις.

"Πιστεύουμε ότι είναι ένας χρήσιμος οδηγός, αλλά με την αγοραστική δύναμη και τις συναλλαγματικές ισοτιμίες να εξελίσσονται συνεχώς, έπρεπε να κάνουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτές τις προτάσεις μετατροπής για να είναι ευθυγραμμισμένες με τις εξελίξεις", αναφέρει η ανακοίνωση της Valve.


"Δεσμευόμαστε επίσης να διατηρήσουμε αυτόν τον οδηγό όσο το δυνατόν πιο χρήσιμο, καθιερώνοντας έναν πιο τακτικό ρυθμό αναθεώρησης των τιμών. Θα εξετάζουμε προσεκτικά αυτές τις προτάσεις σε ετήσια βάση και θα κάνουμε προσαρμογές ανάλογα".

Το θέμα είναι πως ορισμένες από τις νέες προτεινόμενες τιμές - που κοινοποιήθηκαν από το SteamDB στο Twitter - περιλαμβάνουν τεράστιες αυξήσεις.

Ενώ για τη βρετανική λίρα η προτεινόμενη αύξηση είναι 8% και για το ευρώ 18%, το πέσο Αργεντινής έχει προτεινόμενη αύξηση 485% τοις εκατό και η τουρκική λίρα 454%.

Οι μεγάλες αυξήσεις στις δύο αυτές χώρες έχουν προφανώς να κάνουν με το γεγονός ότι πολλοί χρήστες του Steam χρησιμοποιούν VPNs για να αγοράσουν παιχνίδια από εκεί, σε πολύ πιο χαμηλές τιμές. Προκειμένου να καταπολεμήσουν το φαινόμενο, οι developers του Dead Cells αναγκάστηκαν να αυξήσουν την τιμή του παιχνιδιού τον περασμένο Αύγουστο. Εννόείται ότι κάθε εταιρεία έχει το ελεύθερο να καθορίζει η ίδια την τιμολογιακή πολιτική της,

Η Valve σημειώνει ότι για τα παραπάνω, πέρα από τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, έχουν ληφθεί υπόψη και δείκτες όπως η οικονομική ισχύς των καταναλωτών. Επίσης, οι τιμές των παιχνιδιών της θα διαμορφωθούν ανάλογα, ώστε να ευθυγραμμιστούν με τις νέες προτάσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*