Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε διαδικασία ανάπτυξης ο διάδοχος του 1-2 Switch, μακριά από το επιθυμητό αποτέλεσμα προς το παρόν

*
Η Nintendo φέρεται να ετοιμάζει τον διάδοχο του 1-2 Switch, που θα έχει το στυλ ενός game show και θα υποστηρίζει ως 100 παίκτες. Οι πληροφορίες προέρχονται από δημοσίευμα του Fanbyte, που επικαλείται ανθρώπους που έχουν γνώσεις σχετικά με το project, το οποίο έχει τίτλο Everybody’s 1-2 Switch.

Η Nintendo θέλησε να εξεφύγει από τον σχεδιασμό του 1-2-Switch, που επέτρεπε τη συμμετοχή έως δυο παικτών. Έτσι λοιπόν άντλησε έμπνευση από τα Jackbox Games, που είναι playable από μεγάλες ομάδες παικτών, που χρησιμοποιούν smartphones, tablets, πληκτρολόγια και χειριστήρια.


Λέγεται ότι στο παιχνίδι υπάρχει ένα bipedal horse με την εμφάνιση ενός άνδρα που φοράει μάσκα και έχει τον ρόλο του παρουσιαστή και σχολιαστή σε ορισμένα από τα modes, όπως το Team Battle Mode. Στα minigames περιλαμβάνονται Μουσικές Καρέκλες, Bingo αλλά και κάτι που μοιάζει με τη Μπουκάλα. Όμως η γνώμες όσων το έχουν δοκιμάσει είναι κατά βάση αρνητικές και οικογένειες με παιδιά χαρακτηρίζουν τα παιχνίδια ως ανιαρά.

Κάποια από τα διευθυντικά στελέχη της Nintendo θέλουν το Everybody’s 1-2 Switch να λανσαριστεί στην τιμή των $60 και πιστεύουν ότι απαιτείται επιπλέον χρόνος για την ανάπτυξή του και για την πραγματοποίηση δοκιμών. Άλλοι έχουν βάλει στο τραπέζι την ιδέα να γίνει διαθέσιμο ως μέρος του Nintendo Switch Online Expansion Pack.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*