Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε δικαστική διαμάχη προχωρά η Riot Games με την NetEase για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας

*
Σε ανάμενα κάρβουνα βρίσκεται η NetEase, καθώς η κινέζικη εταιρεία βρίσκεται σε νομικούς μπελάδες με την Riot Games, που επικαλείται παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας, σχετικά με το Hyper Front.

Όπως δημοσιεύει το Polygon, η Riot Games θα προχωρήσει την υπόθεση με τη NetEase δικαστικά σε διάφορες χώρες όπως Βραζιλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, με την κατηγορία ότι το team-based mobile shooter της κινέζικης εταιρείας έχει αντιγράψει σημαντικά στοιχεία του Valorant, που αφορούν τους χαρακτήρες, τα όπλα, τα skins και τους χάρτες του παιχνιδιού.

Στο Polygon μίλησε και ο νομικός εκπρόσωπος της Riot Games, Dan Nabel αναφέροντας “Δεν πιστεύουμε ότι αλλάζοντας το χρώμα σε μια ικανότητα ενός χαρακτήρα ή αλλάζοντας ελαφρώς την εμφάνιση του, αλλάζει το γεγονός ότι είναι παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας”. Η Riot Games, από τη πλευρά της αναμένει την εντολή για την παύση λειτουργίας του Hyper Front, για τις ζημιές που έχουν προκληθεί στην εταιρεία.

Το Hyper Front κυκλοφόρησε για φορητές συσκευές τον Ιούνιο του 2022, δυο χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του Valorant στο PC. Το Valorant, θα αποκτήσει και έκδοση για φορητές συσκευές μέσα στο επόμενο έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*