Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε δίκη οδηγείται ο 17-χρονος ύποπτος για τη διαρροή videos και screenshots του GTA 6

*
Σε δίκη οδηγείται ο 17-χρονος ύποπτος για τη διαρροή videos και screenshots του GTA 6, που συνελήφθη στην Οξφόρδη από τις αστυνομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, στον νεαρό που η ταυτότητα του παραμένει άγνωστη, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για κακόβουλη χρήση υπολογιστών και παράβαση των όρων της αποφυλάκισης με εγγύηση. Οι κατηγορίες αυτές έρχονται μαζί με τις προηγούμενες ενέργειες του νεαρού που είχαν απασχολήσει τις αρχές, καθώς ήταν ύποπτος για αντίστοιχες περιπτώσεις hacking κατά της Microsoft και της Samsung στις αρχές της χρονιάς.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία, εικάζεται πως ο νεαρός είναι μέλος του hacking group με την ονομασία Lapsus$, που ευθύνεται για επιθέσεις ενάντια στις Microsoft, Samsung, Uber και Nvidia, με ορισμένα από τα μέλη της να ανακρίνονται από το FBI.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*