Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε εικονικό στάδιο esports μεταφέρεται το Counter-Strike (trailer)

Η Virtex λανσάρει το πρώτο εικονικό στάδιο esports για το Counter-Strike που θα επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν αγώνες μέσα από την αρένα αλλά και τον χάρτη του παιχνιδιού. Η software developer συνεργάστηκε με την πλατφόρμα παρακολούθησης και ανάλυσης Skybox για τη δημιουργία του Virtex Stadium, το οποίο θα κυκλοφορήσει με το Counter-Strike (τόσο το CS:GO όσο και το Counter-Strike 2 θα είναι συμβατά). Το εικονικό στάδιο είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε κλειστή beta μέσω υπολογιστών και συμβατών VR headsets.



Οι θεατές θα βιώσουν μια πλήρως τρισδιάστατη εμπειρία: όχι μόνο βλέποντας από θέσεις γύρω από ένα εικονικό στάδιο, αλλά μπαίνοντας και στον ίδιο τον χάρτη για να δουν τους αγώνες από κοντά.

Το εικονικό στάδιο περιλαμβάνει επίσης έναν lobby, ένα lounge bar και την κεντρική αίθουσα όπου θα μπορείτε να συναντήσετε φίλους και fans, χώρους τους οποίους οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν χρησιμοποιώντας avatars. Ο στόχος του Virtex Stadium είναι να επιτρέψει στους θεατές να παρακολουθούν ζωντανά εκδηλώσεις από όλο τον κόσμο.



Το Counter-Strike είναι ο δεύτερος τίτλος esports που προστίθεται στην πλατφόρμα μετά το Echo VR.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*