Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε έκδοση Early Access για PC θα κυκλοφορήσει πρώτα το No Rest for the Wicked της Moon Studios (video)

Το isometric action RPG No Rest for the Wicked θα κυκλοφορήσει πρώτα για υπολογιστές σε έκδοση Early Access μέσω του Steam, στις 18 Απριλίου 2024. Θα ακολουθήσουν, άγνωστο για των ώρα πότε, οι πλήρεις εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, όπως ανακοίνωσαν η Private Division και η Moon Studios.

Βρίσκομαστε στο έτος 841. Ο βασιλιάς Harol πέθανε. Καθώς η είδηση του θανάτου του διαδίδεται σε όλο το βασίλειο, το στέμμα περνά στον αλαζόνα, αλλά άπειρο γιο του τον Magnus.


Ακόμα χειρότερα, η Πανώλη επέστρεψε μετά από χίλια χρόνια. Σαρώνει σε όλη τη γη, μολύνοντας τα πάντα και όλους όσους αγγίζει. Η Madrigal Seline, μια αδίστακτα φιλόδοξη φιγούρα στην εκκλησία, βλέπει το λοιμό ως μια ευκαιρία να εξιλεώσει τον εαυτό της στα μάτια του θεού της.

Αυτές οι δυνάμεις συγκλίνουν στην Isola Sacra, όπου ομάδες ανταρτών και η επαρχιακή κυβέρνηση μάχονται για τον έλεγχο ανάμεσα στα ερείπια του νησιού.

Είστε ένας Cerim—μέλος μιας ομάδας μυστικιστικών αγίων πολεμιστών εμποτισμένοι με αξιοσημείωτες δυνάμεις και ορκισμένοι να νικήσουν την Πανώλη με οποιοδήποτε κόστος. Αλλά το έργο θα αποδεικνύεται όλο και πιο δύσκολο καθώς εμπλέκεστε στη δεινή θέση του λαού και στον τεράστιο πολιτικό αγώνα αυτής της καταπιεσμένης γης. Το χάος θα σας τραβήξει προς κάθε κατεύθυνση καθώς προσπαθείτε να καθαρίσετε τη χώρα από την κακία και να διαμορφώσετε τη μοίρα του βασιλείου.



Παρακάτω, το roadmap της έκδοσης Early Access.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*