Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ένα νέο παιχνίδι για το Sega Mega Drive εργάζεται ο συνθέτης του Street of Rage, Yuzo Koshiro

*
Ο Yuzo Koshiro, ο θρυλικός συνθέτης πίσω από τους τίτλους Streets of Rage, The Revenge of Shinobi και ActRaiser θέλει να ζήσει ξανά τις ένδοξες εποχές του Sega Mega Drive, καθώς αποκάλυψε πως εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι για την κονσόλα.

Όπως ανακοίνωσε ο Yuzo Koshiro μέσω του προσωπικού λογαριασμού του, στο Twitter η Ancient εργάζεται στην ανάπτυξη ενός shoot ’em up για το Sega Mega Drive, αποτελώντας μάλιστα τον πρώτο τίτλο που για την κονσόλα μετά από 30 χρόνια. Ο Yuzo Koshiro παρουσίασε ορισμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι, αναφέροντας πως συμμετέχει στην ανάπτυξη του soundtrack, καθώς και ως game designer, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν με το Beyond Oasis.

Ο νέος τίτλος θα είναι εξολοκλήρου σχεδιασμένος στα πρότυπα της εποχής και θα γίνει διαθέσιμος για το Sega Mega Drive και το Sega Genesis. Για την ωρα δεν είναι γνωστό πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει ή αν θα διανεμηθεί σε άλλες πλατφόρμες, σύμφωνα με τον Yuzo Koshiro, ωστόσο η εταιρεία εξετάζει κάθε ενδεχόμενο και ιδιαίτερα την ιδέα να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε φυσική έκδοση για τις δύο κονσόλες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*